Αισθητική Χειρουργική | Πρόσωπο

Βλεφαροπλαστική

 

Η βλεφαροπλαστική είναι από τις πιο συχνές επεμβάσεις στην Πλαστική Χειρουργική και αντιμετωπίζει την κουρασμένη, "γηρασμένη" όψη που πολλοί απο εμάς έχουμε με την πάροδο των χρόνων.

Η βλεφαροπλαστική χωρίζεται σε Άνω Βλεφαροπλαστική και σε Κάτω Βλεφαροπλαστική:

 

 • Άνω Βλεφαροπλαστική
  Τα παράπονα των υποψηφίων για άνω βλεφαροπλαστική είναι συνήθως η έντονη περίσσεια δέρματος (σακούλα) στα επάνω βλέφαρα, αδυναμία εφαρμογής σκιάς ματιών, δυσκολία στην όραση λόγω της περίσσειας δέρματος.

  Η διαδικασία αποκατάστασης του προβλήματος πραγματοποιείται στο ιατρείο υπό τοπική αναισθησία και είναι εντελώς ανώδυνη. Η διάρκεια της είναι 45-60 λεπτά. Με την χρήση ειδικών μηχανημάτων, όπως Laser και ραδιοσυχνότητες, έχουν εξαλειφθεί το οίδημα και οι εκχυμώσεις (μελανιές), με αποτέλεσμα την ολική επούλωση και επιστροφή στις καθημερινές ασχολίες σε 3 ημέρες!

 

 • Κάτω βλεφαροπλαστική
  Η κάτω βλεφαροπλαστική αντιμετωπίζει τις ανεπιθύμητες σακούλες στα κάτω βλέφαρα, το "άδειασμα¨ στα κάτω βλέφαρα καθώς και τις ρυτίδες.

  Η επέμβαση γίνεται με μέθη ή γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 2 ώρες.

  Υπάρχουν 2 είδη τομών αναλόγως με το προβλημα που πρέπει να αποκατασταθεί. Εάν δεν υπάρχει περίσσεια δέρματος, η τομή γίνεται μέσα απο το βλέφαρο (transconjuctival approach), ενώ στην περίπτωση που πρέπει να αποκατασταθεί περίσσεια δέρματος που προκαλεί "σακούλες" η τομή γίνεται κάτω απο τις βλεφαρίδες (subciliary approach).

  Η περίοδος ανάρρωσης διαρκεί 15 ημέρες με ήπιο οίδημα τις πρώτες 5-7 ημέρες.

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ