Αισθητική Χειρουργική | Πρόσωπο

Ρινοπλαστική

 

Γενικές πληροφορίες:

Η ρινοπλαστική αντιμετωπίζει πληθώρα δυσμορφιών της ρινός τόσο συγγενείς όσο και επίκτητες, όπως ήβο (καμπούρα) της ράχης, σκολίωση ρινικού διαφράγματος, δυσχέρεια αναπνοής, διόρθωση του ακρορινίου .  Η σωστή προεγχειρητική ανάλυση της ρινός θα καθορίσει το χειρουργικό πλάνο και θα εξασφαλίσει ένα επιτυχημένο αρμονικό αποτέλεσμα.

Είδος αναισθησίας:
Γενική αναισθησία

Τόπος επέμβασης: 
Κλινική

Επέμβαση: 
Η αποκατάσταση της ρινός πραγματοποιείται με τομή στη στυλίδα της ρινός και άμεση επισκόπηση και επιδιόρθωση των ρινικών χόνδρων, του ρινικού διαφράγματος, των ρινικών οστών και των ρινικών βαλβίδων αναλόγως με την περίπτωση.

Η διαδικασία διαρκεί 2-3 ώρες.

 

Μετεγχειρητικά:

Ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του την ίδια ημέρα.  Τοποθετείται ειδικός νάρθηκας εξωτερικά της ρινός που παραμένει 7-10 ημέρες, σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί και πλαστική ρινικού διαφράγματος τοποθετείται και ένας μαλακός νάρθηκας απο σιλικόνη στους ρώθωνες ο οποίος αφαιρείται σε 3 εβδομάδες.

Ο ασθενής τοποθετεί παγοκύστεις στη μύτη το πρώτο 48ωρο. Η επέμβαση είναι σχετικά ανώδυνη και τυχόν πόνος αντιμετωπίζεται με ήπια αναλγητικά (Depon).

Αφαίρεση ραμμάτων σε 5-7 ημέρες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ